TERMENI ȘI CONDITII

Magazinul online mrscrubber.eu denumit în continuare Mr.Scrubber este administrat de societatea SNUC DISTRIBUTION S.R.L., persoană juridică romană cu sediul social în București, Sector 1, Str. Cristian Tell nr. 19, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/445/2013 , CUI RO 31095795 , telefon 031 005 2002.

Prezentul document denumit “Termeni și condiții “ reprezintă un contract la distanță și stabilește termenii și condițiile de utilizare și modul de desfășurare a achizițiilor de produse și servicii comercializate prin intermediul magazinului online Mr. Scrubber.

Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de asemenea de acord cu Politica de Confidentialitate privind utilizarea datelor cu caracter personal, Politica privind utilizarea fișierelor Cookie, Pretul produselor, Modalitati de livrare, Metode de Plata,Politica de Retur, precum si toate celelalte documente cuprinse in prezentul document.

Termenii și Conditiile pot fi modificate în orice moment. Aceste modificari vor fi intrate în vigoare numai pentru comenzile noi. Astfel, vă rugam să citiți Termenii și Condițiile înainte de fiecare Comanda. De asemenea, pot aparea modificări fără preaviz a pretului produselor. Promotiile si ofertele prezentate in magazinul online sunt valabile în limita stocului disponibil.

1.Definiții și termini
Vanzător: S SNUC DISTRIBUTION S.R.L., persoană juridică romană cu sediul social în București, Sector 1, Str. Cristian Tell nr. 19, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/445/2013 , CUI RO 31095795
Cumpărător/client:orice persoana fizică care are varsta peste 16 ani si are un cont pe site
Utilizator:orice persoana fizică inregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni și Condiții.
Comandă:un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vanzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vanzătorului , prin intermediul site-ului intenția de a achiziționa bunuri de pe site.
Bunuri – orice produs listat pe site, care urmează a fi furnizate de  Vanzător Cumpăratorului ca urmare a contractului încheiat.
Contract – o comandă confirmata de catre angajatii site-ului mr.scrubber.eu prin care suntem de acord să livrăm Clientului produsele solicitate de acesta, iar Clientul este de acord cu plata acestora.
Campanie – acțiunea de a expune in scop commercial, un număr finit de Bunuri avand un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de Vanzător.
Review -o evaluare scrisa de beneficiarul produselor, evaluare redactata pe baza experienței personale prin care poate spune daca produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre Vanzător.
Cosul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care dorește să le achizioneze la momentul adăugării sau la un moment ulterior
Comunicări Comerciale/Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusive electronic, conținand informații generale si tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele achizitionate de Cumpărător, informații cu privire la oferte și promoții.
Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vanzarea unui bun de catre Mr Scrubber Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăți agreat de Vanzător, indiferent de modalitatea de livrare.

2.Condiții generale
SNUC DISTRIBUTION SRL ia toate măsurile pentru ca informațiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea produselor precum și prețurile listate sa fie, în orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face și greșeli. În asemenea situații, SNUC DISTRIBUTION SRL va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care se constată că eroarea respectivă a influențat Comanda, angajatii SNUC DISTRIBUTION SRL va încerca să informeze în cel mai scurt timp posibil, oferind posibilitatea de anulare a Comenzii.
Comunicarea cu personalul site-ului mr.scrubber.eu se poate realiza prin telefon sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site. Apelurile telefonice pot fi înregistrate în vederea îmbunătățirii calității serviciilor.
Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest site prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe site, compania noastră nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau emailurile transmise nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întarzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, viruși sau alte componente informatice cu caracter potential dăunător. Vă rugăm să aveți în vedere ca folosiți site-ul pe riscul propriu, SNUC DISTRIBUTION SRL nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. Astfel, este în avantajul dvs să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să protejeze calculatorul de viruși.
Accesul în vederea efectuării unei Comenzi ii este permis oricărui Cumpărător.
O comanda neconfirmată nu are valoarea unui Contract. Așadar, Contractul intră în vigoare la confirmarea Comenzii printr-un apel telefonic.

3.Obiectul contractului
Obiectul contractului îl reprezinta bunul/bunurile cu privire la care Clientul și-a exprimat opțiunea de a le cumpăra, prin generarea unei Comenzi pe site-ul mrscrubber.eu.

4.Pretul produselor
Pretul produselor este cel mentionat pe site-ul mr.scrubber.ru, acesta putand fi modificat în orice moment fără preaviz, excepție fac doar comenzile ce au fost deja confirmate.
În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat in termen de 2 zile lucrătoare, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de Comanda, SNUC DISTRIBUTION SRL va considera Comanda anulată si Cumpărătorul va fi notificat prin email.
Preturile afișate include TVA, dar nu include cheltuielile de livrare.

5.Modalități de livrare
Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, clientul va primi un email ce va conține numărul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, valoarea Comenzii, modalitatea de plată.
SNUC DISTRIBUTION SRL îsi va îndeplini obligațiile contractuale în termen de maxim 5 zile de la data la care a comunicat Clientului mesajul de confirmare referitor la comanda.
Produsul va fi livrat Clientulului prin serviciile de curierat rapid cu care colaboreaza.

6.Metodele de plata
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate în fiecare Comandă.
SNUC DISTRIBUTION SRL va emite catre Client o factura pentru produsele ce urmeaza a fi livrate, precum si pentru serviciile de transport.
Platile se fac numai in moneda natională-leu.
Sunt acceptate următoarele metode de plata:
-plată în sistem ramburs – se face în numerar, integral la livrarea produselorș
-ordin de plata – plata prin ordin de plata se face doar în baza facturii proforma emise de SNUC DISTRIBUTION SRL , în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vanzări;
-depunere de numerar în cont – se poate face la ofiicele Băncii ING din întreaga țară în contul bancar menționat în factura proforma emisa de SNUC DISTRIBUTION SRL .
-plata cu cardul prin intermediul platformei EuPlatesc
Pentru plata prin ordin de plata , depunere de numerar in cont sau plata prin intermediul platformei EuPlatesc, expedierea mărfii se face doar dupa confirmarea plății.
Livrarea produselor va fi efectuată doar pe teritoriul Romaniei.

7.Politica de retur
În conformitate cu art. 9 alin (1) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, Cumpărătorul are la dispoziție un termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la primirea coletului pentru returnarea produselor, fără a fi obligat să își motiveze decizia. Cumpărătorul poate solicita returnarea sumei de bani. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata se referă strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.
Plata transportului aferenta produsului returnat, respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine Cumpărătorului.
Cumpărătorul pentru a-și exercita dreptul de retragere trebuie să informeze expres SNUC DISTRIBUTION SRL la urmatoarele date de contact:comenzi@mrscrubber.eu cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, urmand ca un reprezentant al societatii SNUC DISTRIBUTION SRL sa confirme cererea de retragere. Expedierea coletului se face la adresa: București, Sect. 3, Str. Octavian nr. 17, tel 031 005 2002, prin orice serviciu de curierat rapid sau poșta romana. Nu se accepta colete cu ramburs. Produsele deteriorate în timpul transportului ce nu au fost ambalate corespunzător la expediere nu vor fi acceptate la retur.Dacă produsul nu este ambalat corespunzator pentru a fi ferit de șocuri, compania noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea tur-retur cade în sarcina clientului.
Dupa repectionarea coletului, veți fi contactat prin email de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul dvs.
 În conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se referă la:
-furnizarea de bunuri care au fost desigilate după livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății;
-furnizarea de bunuri confecționate potrivit specificațiilor consumatorului sau evident personalizate;
Prin urmare, Cumpărătorul ia la cunoștiiță faptul că nu se va putea preleva de dreptul său legal cu privire la produsele desigilate de el, a căror noua comercializare de către SNUC DISTRIBUTION SRL ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumator ( produse de ingrijire pentru față, produse pentru corp etc).

8.Termenii si costul livrarii
SNUC DISTRIBUTION SRL va livra produsele în termenele menționate pe magazinul online pentru produsul comandat, la data generării comenzii sau în cel mult 5 zile calendaristice de la data la care Clientul a primit confirmarea comenzii, cu excepția cazului în care părțile au convenit altfel.
În cazul în care nu poate executa Contractul datorită faptului ca Produsul nu se afla pe stoc și nu pot fi respectate termenele de livrare, SNUC DISTRIBUTION SRL va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării.
Transportul produselor comandate pe site-ul mrscurbber.eu se face prin companiile ce oferă servicii de curierat rapid partenere, precum Fan Courier si Urgent Cargus.
Tariful standard de livrare este de 20 lei pentru comenzi a căror valoare este mai mica de 100 lei.
Comenzile mai mari de 100 lei beneficiaza de transport gratuit prin SameDay Courier/Fan Courier/ Urgent Cargus.
Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile calendaristice  din momentul expedierii coletului în localitațile aflate în aria de acoperire a companiei de curierat si de maxim 10 zile calendaristice pentru localitățile ce nu se află în aria de acoperire.
Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 – 15.00 sunt expediate în aceeași zi, cu excepția Sărbătorilor legale și a perioadelor de promotie de tip Black Friday.
Comenzile lansate după ora 15.00, în zilele de sambata și duminică sau în zilele libere prin lege vor fi operate și expediate în următoarea zi lucrătoare.
În cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea, procesarea comenzilor confirmate nu poate depăși 10 zile calendaristice.

9.Sesizări și reclamații
Sesizarările și reclamațiile legate de Produsul/Produsele achiziționat/e se comunica în scris la adresa de email:comenzi@mrscrubber.eu în maxim 30 zile calendaristice de la primirea comenzii.

10. Garanții
Toate produsele comercializate de site-ul mrscrubber.eu beneficiaza de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

11.Jurisdicție
Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii apărute între SNUC DISTRIBUTION SRL si Cumpărător  se vor aplica pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi solutionate de instantele judecătorești competente de la sediul Vanzatorului.